Antifocus © 2013  |  All Rights Reserved

Kirkegårdsvej 25 A - 2300 DK              +45.61676015            info@openfocus.dk

Stay Connected

Kontakt

Open Focus

Open Focus Academy sammen med Amagerbro Fysioterapi er den første og eneste klinik i Danmark der i dag tilbyder neurofeedback (NFB) og Open Focus stressforbyggelse og behandling. Vi har siden 2010 arbejdet med NFB og Open Focus - en videnskabeligt veldokumenteret behandlingsform som gør klienten i stand til betydeligt at reducere stress, spænding og smerte. Med udgangspunkt i udsagn fra vores patienter oplever vi, at denne effektive og målbare behandling virker yderst fremmende på deres velvære og trivsel. 

Vi har allerede opnået gode resultater i forhold til reduktion af:

Stress - Forebyggelse og behandling

Angst (herunder præstationsangst)

Kronisk spænding, træthed og smerte


Behandlingen er rettet mod den individuelle patients udfordringer og mål og foregår ved at kombinere principperne fra elektroencefalografisk (EEG) biofeedback (nu kaldet NFB) med samtaleteknikken, Open Focus. Denne kombination er med til at sikre målbare resultater og gør det muligt at følge patientens fremskridt. Allerede efter de første en til to behandlinger vil patienten opleve en positiv ændring i forhold til det, vedkommende ønsker at opnå.
Du kan læse mere om behandlingen på www.openfocus.com.
For yderligere information og tidsbestilling kontakt venligst Amagerbro Fysioterapi på tlf. 3296 6002 dagligt mellem kl. 08:30 og 12:30, eller skriv til info@openfocus.dk

Priser:

Individuel Session 50 minutter: Kr. 850,-

Individuel Session 30 minutter: Kr. 550,-

Gruppesessioner tilbydes i jeres firma eller på Amagerbro Sundhedscenter efter aftale. For at høre nærmere skriv venligst til info@openfocus.dk 

 Læs om hvad folk synes om Open Focus:


Jannie Eriksen 30 år: "For mig har det været en øjenåbner at opleve, hvordan "Open focus" øvelser kan få een til at turde give slip og slappe af, at se ting klart og være rolig imens".

Jesper Christensen 30 år: "Open Focus har gjort mig til min egen tankevogter, der overvåger negative tanker, opfange dem og ændre dem. Jeg tillod mig at være åben og  nysgerrig overfor Open Focus og det har givet mig mulighederne for at få et liv i ro, balance og harmoni".


Christian Nielsen, 37 år:"I så mange år har jeg gået at troede at det var noget alvorlig galt med min krop som lægerne ikke kan finde ud af. Jeg er virkelig lettet over at finde ud af at hvor nemt man kan styr sine tanker i en positiv retning.....Det er fedt at ikke være bange for smerter længere....I Love it."


Clara Simonsen:"Når jeg kan slappe helt af og give slip under en "Open focus" øvelse, er det som om jeg smelter sammen med alt omkring mig, jeg kan ikke mærke min krop og jeg tænker næsten ingenting".

Ole Johansen: "Efter en "Open focus" øvelse, forsvinder størstedelen af mine smerter og spændinger, og jeg bliver både frisk og afslappet i hoved og krop".

Marianne Højberg 45 år: "Når jeg træner Open Focus registrerer jeg en ændring i min energiniveau og min sindstilstand ændrer sig. Jeg oplever en dybere vejrtrækning -  Jeg oplever en større glæde, en stærkere positivitet og en stærkere ro i mit nervesystem. Fantastisk at opleve denne unikke metode".


Annette Rasmussen 70 år: "Jeg har haft ondt I ryggen siden jeg var 10-12 år gammel og har gået til fysioterapi I mange år, så fik jeg Open Focus her på klinikken og mine smerter forsvandt. Når smerterne kommer tilbage af og til laver jeg Open Focus igen og få smerterne til at forsvinde igen". Det er utrolig hvor nemt det kan være,,,," 


Alma Christiansen 22 år:  "Mental træningen hos Marcus Goodarzi har hjulpet på min lydfølsomhed, som jeg fik efter en periode med stress. Jeg mærker ikke så meget til den mere og hvis jeg gør, laver jeg de øvelser som jeg har fået vist under træningen. Derudover giver mental træningen også en ro i ens travle hverdag". 
 
Mette Kold 27 år. "Det er altså utroligt....Jeg er kommet her på grund af albuesmerter og du har lært mig at redde mit liv".


Torben Hansen 38 år:"Open Focus skal være en del af folkeskolen, så alle kan lære hvor nemt det er at undgå stress".


Michael Levin 35 år: "Open Focus har sat mig i forbindelse med min sjæl/essens. Gennem Open Focus har jeg fundet ud af hvem jeg er og hvad der giver mening at bruge mit liv på og denne åbenbaring sker helt naturligt i takt med, at jeg har skabt  mere og mere kontakt til min sjæl og krop". 


Lisbeth Andersen 40 år: "Open Focus har hjulpet mig med at fjerne mine rygsmerter som jeg har døjet med siden jeg var 12 år gammel...,for mig virker det som naturlig en smertestillende middel."


Lene Steen: " Efter Open Focus øvelser mine smerter svinder bort og erstattes af en blid og rolig indre tilstand"


Preben Thomsen 67 år: "Open Focus øvelser giver mig ro i min stressede sind som har plaget mig igennem hele mit liv...Fantastisk metode."